Logo

Karrykål 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 hvidkål
500 g svinefars
250 g svinesmåkød
250 g bacontern
2 ps. ris i kogepose
karry, salt, peber
evt. 2-3 gulerødder
150 g margarine
 
Svits alt kød og kom karry i med det samme.
Derefter kommes snittet hvidkål og evt. småtskårne gulerødder i gryden.
Det hele koger ved middel varme til kålen og kødet er klar.
Kogepose-risen hældes ud af poserne og kommes i gryden, hvorefter det
koges med ca. 20 minutter.
Smages til med salt og peber og evt. ekstra karry efter behag.
Kan spises som det er eller med et stykke rugbrød til.
Når kålen er kold er den også velegnet som pålæg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 569 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her