Dej: 
100 g  koldt smør 
175 g  hvedemel 
½ tsk  groft salt 
½ spsk  vand 
 
Fyld: 
1 frisk chilipeber 
3 æg 
½ dl  fløde 13 % 
75 g  forårsløg i tynde ringe 
1 fed hvidløg, knust 
100 g  cheddarost, fintrevet 
200 g  rejer  
Dej: 
Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. 
Tilsæt salt og vand og saml hurtigt dejen. 
Stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time. 
Tryk dejen ud i en smurt springform (ca. 22 cm i diameter). 
Lad den gå halvt op ad formens sider. 
Prik bunden med en gaffel og forbag den midt i ovnen. 
Fyld: 
Flæk chilipeberen på langs. 
Fjern kernerne under rindende vand med en spids kniv. 
Hak chilipeberen (en spsk  i alt). 
Pisk æg og fløde sammen. 
Bland hakket chili og de øvrige ingredienser heri. 
Fordel fyldet i den forbagte bund. 
Bag tærten midt i ovnen. 
Server den varm eller lun.