4 majskolber renset for blade og tråde
100 g  smør
100 g  løg skåret i skiver 
100 g  rød peberfrugt skåret i strimler
2 stilke bladselleri skåret i 1 cm. stykker
2 fed knuste hvidløg
60 g  hvedemel
1 stk koriander
1 tsk  timian
1 ½ l fiskebouillon
100 g  rejer
300 g  røget laks i strimler
 Salt
 Peber, friskkværnet
Hold majskolberne indover en skål og skær majskornene af med en skarp kniv. Det gør ikke noget de går i stykker. Få så meget af den mælkeagtige saft med som mulig. 
Smørret smeltes i en tykbundet gryde. Majskorn, løg, peberfrugter, selleri og hvidløg svitses heri i 5 minutter, hvorefter melet drysses i. Lad melet bage sammen med grønsagerne i et par minutter. Det må ikke brune. 
Tilsæt herefter koriander, timian, saften fra majsen og fiskebouillonen, lidt ad gangen, mens der røres konstant. Lad det herefter simre i 30 minutter.
 Så tilsættes fløden, og suppen bringes i kog.  Smages til med salt og peber. 2 - 3 minutter før servering tilsættes rejer og laks. 
Lad fisken blive varm inden servering. 
Hertil serveres groft brød.