Logo

Frugtsalat og citrussauce til risengrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frugtsalat i citrussauce med vanilje og honning giver risengrøden en dejlig smag. Hvis du ikke kan skaffe netop de citrusfrugter, der bruges her, kan du erstatte dem med lignende sorter.
 
1 citron
2 appelsiner
2 sweeties
4 spsk honning
4 spsk råsukker
1 vaniljestang
 
Pres saften af frugterne.
Bring 2-2 ½ dl vand i kog.
Tilsæt honning, sukker og vaniljestangen, der er flækket på langs.
Hæld frugtsaften i.
Kog det ind til knap halvdelen, til det bliver lidt sirupsagtigt.
Køl saucen af.
 
Frugtsalat:
12 kumquat
1 pomelo
1 grapefrugt
1 appelsin
1 dl piskefløde
1 dl fromage frais
valnødder og rosiner
 
Skær kumquat i skiver.
Skræl de andre frugter og skær dem i fileter.
Læg alle frugter i saucen og lad dem stå og trække lidt.
Pisk fløden og bland den med fromage frais.
Server frugt- og citrussaucen med fløde­skumssaucen, hakkede valnødder og rosiner til kold eller varm risengrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.092 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her