Logo

Cæsar-salat 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 små salathoveder
100 g Emmentaler
4 spsk friskreven Parmasanost
4 skiver franskbrød
2 spsk olie
Marinade:
1 dl olivenolie
3 spsk dionsennep
saft af ½ citron

Anbring salatbladene som en blomst på hver sin tallerken.
Skær Emmentaler og franskbrød i små tern, og rist brødetterningerne i olie på en pande.
Kom olien i sennepen under kraftig oprøring, så den bliver tyk som mayonnaise.
Tilsæt citron og smag til med salt og peber.
Fordel de to slags ost over salathovederne, kom marinaden over og drys til sidst med brød-croutons.
Serveres straks inden croutonerne bliver bløde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.914 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her