Logo

Grøn mos med sprød bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grøn mos med sprød bacon

 

Begynd ugen med en nem og velsmagende hverdagsret. Vi har brugt spinat til den grønne mos, men du kan også bruge kogt broccoli eller grønkål.

2 personer. Er du alene så halver portionen.  Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 20 min.

 

#

400 g skrællede kartofler

250 g frisk eller frossen hel spinat

15 g smør

1 dl mælk

lidt muskatnød

salt og peber

150 g tørsaltet bacon

*

 

Skær kartoflerne i grove stykker, og kog dem møre i letsaltet vand i ca. 15 min.

Skyl spinaten grundigt, og pluk grove stilke fra.

Sauter spinaten i en gryde med smør, til den akkurat falder sammen, og krydr med salt og peber (frossen spinat varmes efter pakkens anvisning).

 

Lun mælken i en gryde.

Hæld vandet fra kartoflerne, og mos dem med en kartoffelmoser.

Rør mælken i, og tilsæt spinat.

Smag til med revet muskatnød, salt og peber.

 

Skær bacon i skiver eller terninger, og steg dem sprøde på en tør pande.

Dryp af på køkkenrulle.

Server den grønne mos med bacondrys som selvstændig ret eller server som tilbehør til andre retter.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.997 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her