Logo

Spid på bål - eller grill

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylling i yoghurt
300 g kyllingefilet
½ dl yoghurt
1 spsk olivenolie
1 spsk tomatpure
1 spsk brun farin
lidt groft salt

Skær kødet i 12 tern.

Rør ingredienserne til marinaden sammen og vend kødet heri.

Hæld det i en frysepose og bind en knude - på den måde kan marinaden bedre fordele sig om kødet.

Læg kødet koldt, indtil det skal på bålet.

Fordel to stykker kød på hvert spid sammen med fx. champignon og små stykker courgetter.

Tips: Kylling skal altid gennemsteges, også når den kommer på bål.

Tjek kødet, før det serveres - er kødsaften klar, er kødet gennemstegt. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.314 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her