Logo

Spæd salat med vagtelæg og kartoffelchips

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Insalatina novella con uova di quaglia e chips di patata
 
12 vagtelæg
1 l vand
Spæde salatblade
1 bagekartoffel
1 l olie til fritering
5 g olivenolie til salaten
Salt, peber, rødvinsvinaigre
 
Slå forsigtigt æggene ud i en dyb tallerken.
Kog vandet op med vinaigre.
Skær imens kartoflen ud i ultratynde skiver - brug fx en mandolin.

Friter lynhurtigt kartoffelskiverne i den varme olie.
Pocher æggene i det små kogende vand i 2-3 minutter, løft dem op med en hulske og køl omgående af i isvand.
Vend salatbladene med olivenolie og anret på 4 tallerkener.
Saml kar­toffelchipsene i små buketter og læg de pocherede æg i.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.496 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her