Logo

Lyn bolle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

75 g smør
1 dl mælk
25 g gær
1 spsk sukker
¼ tsk salt
ca. 250 g hvedemel
1 æg til pensling
 
Smørret smeltes i en gryde og mælken lunes og hældes i en skål.
Gæren udrøres heri.
De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen slås godt sammen i skålen.
Hæver et lunt sted ca. 20 min.
Pensles med sammenpisket æg.
Bages 10-15 min. ved 200°C på midterste ovnribbe.

 
Tips: Man kan komme 50 g rosiner i, til Lyn rosinbolle.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.572 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her