Kogetid i trykkoger: 10 min. 
# Ingredienser
1 hakket løg 
½ kg svinehjerter skåret i små terninger 
2 spsk olie 
50 g røget spæk i terninger 
3 gulerødder i tern 
2 porrer i skiver 
¼ selleri i små terninger 
5 kartofler i små terninger 
4 flåede tomater (evt. fra dåse) 
2 knuste fed hvidløg 
2 l suppe, bouillon eller vand 
2 spsk tomatpuré 
2 tsk frisk rosmarin eller 1 tsk tørret 
salt, peber 
* Tilberedning
Lad olien blive varm i trykkogeren. 
Svits først spækterningerne gyldne heri, så hjerter og løg. 
Tilsæt grønsagerne og lad dem snurre få minutter. 
Kom hvidløg i sammen med suppe (bouillon eller vand) tomatpuré samt krydderier. 
Læg låg på trykkogeren og bring den på tryk. 
Lad suppen koge 10 min. 
Serveres med groft brød. 
Tips: Suppen er så mættende, at den kan gøre det ud for et hovedmåltid.