Logo

Smør med skalotteløg, sennep og sorte peberkorn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Det er vidunderligt til enhver slags grillet kød, især steaks.

 
1 tsk solsikkeolie
3 skalotteløg, meget finthakket
100 g letsaltet smør, blødt
1 spsk sorte peberkorn, groft knust
1 tsk Dijonsennep
¼ tsk salt
 
Varm olien på en lille pande, kom skalotteløgene på og steg dem forsigtigt i 6-8 minutter, indtil de bliver gylden brune.
Lad dem køle ned og bland dem i smørret sammen med peberkornene, sennepen og saltet.
Kom det på et stykke plastfolie eller "slip-let" bagepapir, form det til en rulle, der er cirka 4 cm tyk og pak det godt ind.
Stil det på køl, til det bliver fast eller skal bruges.
 
Hvad kan være bedre end denne velsmagende smør, der kan laves i forvejen og kan holde i op til 1 uge i køleskabet eller op til 2 måneder i fryseren. De er gode skåret i skiver og serveret på enhver slags grillet kød eller grønsager, især majs og bagte kartofler. Så kom i gang og hiv smørret frem.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.988 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her