
Salat: 
75 g smuttede mandler 
225 g kvark 1% 
2,5 spsk mælk 
1 tsk friskpresset citronsaft 
½ tsk ostindisk karry 
¾ tsk groft salt 
friskkværnet peber 
150 g kold, kogt kylling 
1 porre i tynde ringe (ca. 50 g) 
1 gulerod i korte, tynde strimler (ca. 50 g) 
2,5 dl vand 
¼ tsk groft salt 
Tilbehør: 
1 liter blandede babysalatblade (ca. 100 g) 
240 g ristet landbrød i skrå skiver 
 
Salat: Rist mandlerne i en tør pande ved jævn varme og under omrøring ca. 3 min. eller til de er gyldne. Hak mandlerne groft.
Rør kvark sammen med mælk, citronsaft, karry, salt og peber.
Del kyllingekødet i mindre stykker og vend dem i salaten sammen med de ristede mandler. 
Stil salaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.
Kom porrer og gulerødder i kogende vand tilsat salt og kog dem ved kraftig varme i ca. 1 min. 
Hæld grønsagerne i en sigte og brus dem over med koldt vand.
 
Ved serveringen: Rør salaten op og anret den på tallerkener sammen med grønsager, salat og ristet brød.
Fryseegnet: Nej.