Logo

Rådhuspandekager 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En konditorcreme smages til med reven appelsinskal/appelsinsaft, ristede knuste nødder og orangelikør/triple sec.
Cremen rulles ind i pandekagerne, og de stryges med appelsinmarmelade og drysses med mandelfilet'er.

Kagecreme eller Konditorcreme
1 l fløde 13% eller mælk,
60 g sukker,
1 stang vanilje,
6 æggeblommer eller 3 æg,
60 g cremepulver

Sukker fløde og vanilje koges op. Cremepulver og sukker blandes og piskes sammen med æggeblommer eller æg.
Lidt af den kogende fløde piskes ned i jævningen, denne hældes i resten af fløden og koges igennem under piskning. Afkøles drysset med sukker. Den iskolde creme piskes op før brugen, kan tilsættes pisket fløde og smagsstoffer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.984 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her