et lille icebergsalat 
1 store tomater 
4 agurkeskiver 
en stor håndfuld ærter 
150 g rejer 
150 g krebsehaler 
1 citron 
 
Dressing: 
cremefraiche 
en god ketchup 
salt og peber 
citronsaft 
en anelse sukker
 
Rør en dressing af ingredienser dertil og sæt den på køl.
Skyl og rengør salaten og skær den i tynde strimler. 
Er de for lange skæres de i mindre stykker. 
Anret salaten i bunden af afkølede portionsglas. 
Rejer, krebsehaler og ærter vendes forsigtigt sammen i en skål og fordeles ovenpå salaten. 
Brug ca. en spsk  dressing til at hælde på toppen. 
Skær en citronskive på ca.  ½ cm tykkelse og skær forsigtigt en revne fra midten af skiven og ud. 
Vrid skivens ender til hver sin side og sæt den ovenpå som en rytter. 
Det samme gøres ved en tomat og agurkeskive, der sættes på hver sin side af citronskiven. 
Sættes koldt til den skal serveres med lune flûtes til.