Logo

Rejecocktail i festskrud

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

et lille icebergsalat
1 store tomater
4 agurkeskiver
en stor håndfuld ærter
150 g rejer
150 g krebsehaler
1 citron
 
Dressing:
cremefraiche
en god ketchup
salt og peber
citronsaft
en anelse sukker
 
Rør en dressing af ingredienser dertil og sæt den på køl.
Skyl og rengør salaten og skær den i tynde strimler.
Er de for lange skæres de i mindre stykker.
Anret salaten i bunden af afkølede portionsglas.
Rejer, krebsehaler og ærter vendes forsigtigt sammen i en skål og fordeles ovenpå salaten.
Brug ca. en spsk dressing til at hælde på toppen.
Skær en citronskive på ca.  ½ cm tykkelse og skær forsigtigt en revne fra midten af skiven og ud.
Vrid skivens ender til hver sin side og sæt den ovenpå som en rytter.
Det samme gøres ved en tomat og agurkeskive, der sættes på hver sin side af citronskiven.
Sættes koldt til den skal serveres med lune flûtes til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.458 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her