
Gazpacho suppe tager ingen tid at lave - denne kolde suppe er spansk, læskende
og meget lækker
Til 4 personer Tilberedningstid: 20 min. Køletid: 1 time 
 
#
4-6 modne tomater 
2 løg 
½ salatagurk 
1 peberfrugt 
2 fed hvidløg 
2 spsk olie 
1 citron 
1 liter kold bouillon, fx hønsebouillon 
salt og peber fra kværn 
*
1. Dyp tomaterne i kogende vand og flå dem. 
Skær dem i små stykker. 
2. Pil løgene og hak dem fint. 
Skær agurken i små terninger. 
Rens peberfrugten og hak den fint. 
3. Kom alle ingredienser i en skål og kom pressede
hvidløgsfed over. 
Tilsæt olie, citronsaft og bouillon. Rør kraftigt. 
Smag suppen til; den skal være let syrlig. 
Sæt suppen koldt i 1 time. 
Server med ristede brødterninger.