Logo

Kold tomatsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kold tomatsuppe

 

Kolde supper til varme dage - en portion kold suppe noget af det mest læskende, du kan servere

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 10 min. Køletid: 1 time

#

8 mellemstore, meget modne tomater

5 dl bouillon (af terning)

salt

2-3 dråber tabasco sauce

1 spsk citronsaft

1 dl piskefløde eller cremefraiche

brøndkarse/basilikum

*

1. Dyp tomaterne i kogende vand og flå dem.

Gnid dem gennem en fin sigte eller mos dem i blenderen.

2. Bland tomatmosen med bouillon og smag til med salt, tabasco og citronsaft.

3. Hæld den kolde suppe op i portionsskåle, læg 1 stor spsk flødeskum eller cremefraiche i toppen. Pynt med en kvist brøndkarse eller basilikum.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 913 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her