Logo

Hønsebouillon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

stor kylling, 1 ½ kg eller mere
vand
salt
urter fx persillestilke, timian, bladselleritop, peberkorn, frisk chili
peber

Køb en stor fornuftig kylling på 1 ½ kg eller mere.
Skær de to brystfileter af og brug dem til noget andet.
Bring resten af kyllingen i kog i letsaltet vand som dækker.

Fjern skum og tilsæt urter fx persillestilke, timian, bladselleritop, peberkorn, frisk chili.
Dæmp varmen og lad kyllingen simre til den er mør, ca. 35 min.

Tag kyllingekødet op og lad det køle lidt af, før kødet pilles fra benene.

Si bouillonen, først gennem en sigte, så fx gennem en ny, opvredet engangskarklud.
Skum bouillonen fri for fedt.
Smag bouillonen til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.774 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her