
1 rød peberfrugt 
600 g kyllingekød 
150 g chorizo 
150 g champignoner 
3 fed hvidløg 
500 g tomater 
150 g grønne bønner 
1/5 dl olivenolie 
1 spsk revet skal af en økologisk citron 
frisk timian og rosmarin, 1 spsk af hver, hakket 
2 spsk frisk persille, hakket 
½ tsk stødt safran 
400 g paellaris 
7,5 dl hønsebouillon 
salt og peber 
2 økologiske citroner, i både 
 
Gør peberfrugten i stand, udkern den, og skær den i strimler. 
Skær kyllingekødet fra benene, og skær det i tern. 
Skær chorizoen i skiver. 
Gnid svampene rene med en fugtig klud, og skær dem i skiver. 
Pil, og hak hvidløgene. 
Overhæld tomaterne med kogende vand, flå dem, fjern stilkfæste og kerner, og skær frugtkødet i tern. Gør bønnerne i stand, og skær dem i små stykker. 
Varm olien op på en paellapande, og steg peberfrugten heri i 5 min og tag den så op. 
Steg kyllingekødet på panden i 10 min, og vend undervejs. 
Tag kødet op, og steg pølseskiverne. 
Tag også disse op, og steg svampe, hvidløg og citronskal på panden. 
Kom tomaterne på panden, og steg det hele i yderligere 5 min. 
Tilsæt bønner, krydderurter, safran, ris, kylling og pølse og hæld bouillonen ved. 
Lad det simre uden låg i ca. 30 min ved svag varme. 
Tag panden fra varmen og smag paellaen til med salt og peber. 
Lad den hvile i endnu 10 min dækket af en avis. 
Server pyntet med citron både.