Dressing: 
1 dl  mælk 
100 g  Danablu i tern 
 
Salat: 
25 g  smør 
2 fed hvidløg i tynde skiver 
2 kalkunschnitzler ( a 150 g ) 
½ tsk  groft salt 
friskkværnet peber 
100 g  mild ost i tern 
100 g  bladselleri i tynde skiver 
150 g  groft revet lolo rossa salat eller hovedsalat 
175 g  groft revet icebergsalat 
100 g  agurk i 2 cm stave 
Danabludressing: 
Blend mælk og danablu et kort øjeblik. 
Stil dressing i køleskabet i min. ½ time. 
Kalkunsalat: 
Lad smørret gyldne i panden. 
Tilsæt hvidløgsskiverne og steg kalkunschnitzlerne ca. 3 min. på hver side til de er gennemstegte. 
Drys med salt og peber. 
Skær schnitzlerne i tynde skiver. 
Anret dem lagvis i en skål med ost og grønsager. 
Server dressing i en skål ved siden af.