Logo

Svenske gaffelkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

150 g blødt smør (ikke Kærgården)
85 g sukker (1 dl)
75 g fint hakkede hasselnødder
175 g hvedemel (3 dl)
½ tsk bagepulver

* Tilberedning

Rør smør og sukker godt sammen, tilsæt så nødder, hvedemel og bagepulver og ælt det hele sammen. Sæt dejen i køleskabet en ½ time. 
Rul dejen til små kugler og tryk dem let med en gaffel, en gang hver vej, så der dannes små firkanter. Bages på 200 ºC på øverste ribbe i 7-8 min.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.650 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her