Logo

Sild med mayonnaisekartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-6 ferske sild befris for ben, vendes i hvedemel og steges lysebrune i smør. Sildene anrettes og påsmøres en pasta af finthakket æble, agurk, løg og rødbede. Hertil serveres skiver af kogte kartofler, der er blandet i en mayonnaise rørt op med fløde, smagt til med eddike, sennep, sukker, salt og peber. Tilsættes eller drysses med hakket purløg eller persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 576 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her