Logo

Porre/kartoffel-flan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 porre
2 store kartofler (ca. 500 g )
15 g smør
1 æg
1 dl fløde eller 1 dl Morney sauce fra Karolines køkken
salt, peber
 
Rens porrerne og snit den fint.
Skræl kartoflerne og skær dem i små tern.
Svits porrestykkerne i smør og tilsæt kartoffeltern.
Spæd med vand og lad det simre i 5 min.
Fordel fyldet i to smurte tærteforme.
Pisk æg og fløde eller Morney sammen med salt og peber og hæld det
over.
Sæt formene i ovnen ved 180ºC ca. 15 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.149 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her