Logo

Stegt kylling med peberfrugter, kapers og løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegt kylling med peberfrugter, kapers og løg

 

24 stk kyllingeoverlår

2 fintsnittede skalotteløg

1 gul peberfrugt

1 rød peberfrugt

1 spsk kapers

frisk timian

olivenolie

salt og peber

 

Varm lidt olivenolie i en sauterpande, og brun kyllingestykkerne først med skindsiden nedad.

Når de er gyldne, vendes stykkerne.

Tilsæt løg, snittede peberfrugt og 1 kop vand, og lad det simre 10 minutter under låg. Krydr med salt og peber, tilsæt kapers og timian, og lad det simre yderligere 10 minutter uden låg.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.397 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her