Logo

Sennepsmarineret tun, wasabimayo og edamamesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sennepsmarineret tun, wasabimayo og edamamesalat


Venter du gæster eller mangler du inspiration til maden i aften? Prøv opskriften på disse lækre grillspyd med sennepsmarineret tun

4 personer. Arbejdstid: 0-15 min. Samlet tid: 20 min.


 

# Ingredienser

4 træspid

200 g tunsteak (eller laks, kammuslinger, torsk, pighvar, etc.)

4 spsk sød fransk sennep

2 dl sesamfrø

1 dl salatmayonnaise

2 spsk wasabi (eller revet peberrod)

1 spsk soya

1 lime, saft herfra

200 g edamamebønner

1 spsk saltflager

1 citron

1 drys koriander

*

Skær stykker af tun og træk dem på et træspid.

Rul tun i sennep og derefter i sesamfrø.

Grill/steg tun ved høj varme i ca. 2-3 min. på hver side.

Bland mayonnaise med wasabi, soya og limesaft

Overhæld de dybfrosne edamamebønner med kogende vand.

Lad dem stå i ca. 5 min. og hæld vandet fra.

Drys edamamebønnerne med saltflager og dryp med citronsaft.

Bælg edamame bønnerne, inden de spises.

Server grillet tunspid med wasabimayonnaise, edamamebønner, citronbåde og hakket koriander.

 

Tips: Stil træspid i et glas vand et par timer før, så spiddet ikke brænder når der grilles

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.120 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her