Radisesalat: 
200 g  radiser i små tern 
400 g  agurk i små tern 
1 dl  frisk, klippet purløg 
Kvarkdressing: 
200 g  kvark 5+ (0,1%) 
¼ l. cremefraiche 18% 
¾ tsk  groft salt 
friskkværnet peber 
Hornfisk: 
600 g  udbenede hornfisk 
¾ tsk  groft salt 
friskkværnet peber 
1 dl  frisk, klippet purløg 
Tilbehør: 
1 kg  kartofler. 
Radisesalat: 
Bland radise- og agurketern med purløg. 
Kvarkdressing: 
Vend forsigtigt kvark og cremefraiche sammen med salt og peber. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til. 
Hornfisk: 
Klip finnerne af hornfiskene og fjern eventuelle ben. Skyl og tør fiskene og del dem på tværs i 3-4 stykker (12 stykker i alt). drys kødsiden med salt, peber og purløg. Fold fiskestykkerne og læg dem på en plade med bagepapir. Hold hvert fiskestykke sammen med en tandstikker. Damp hornfisken midt i ovnen.