Logo

Franskbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

7 ½ dl vand
12 ½ g gær (¼ pk)
1 sps salt
1 tsk honning
2 spsk olie
100 g havregryn
1 kg hvedemel
 
Lav en gærdej og lad den hæve natten over i køleskab.
Form den til franskbrød og lad den hæve 3-4 timer.
Sæt den i kold ovn og tænd på 225°C
Når ovnen har nået 225°C sættes et lille skål vand i ovnen

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.387 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her