Til 4 personer
400 g rejer
1 dåse ananasringe i egen juice 
3 spsk  olie
salt og peber
3-4 spsk  friskhakket koriander 
1 krølsalat
Masser af godt brød
Pynt: Pil selv rejer
Afdryp rejerne, og kom dem i en skål.
Fisk 4 ananasskiver op af dåsen, og skær dem i mindre stykker.
Vend rejerne med ananas, 1 dl ananasjuice og olie. 
Vend koriander i, og smag til med salt og peber. 
Anret krølsalat i fire skåle eller glas.
Kom rejesalaten på toppen, pynt og server.
Lune Italienske boller med smør smager herligt til.
Tip: Små nydampede buketter blomkål er også gode i denne rejecocktail.
Energi pr. pers: 1670 kilojoule (399 kcal) EnergifordelIng: Protein 25% - 25 g Kulhydrat 52% - 51 g  Fedt 23% - 10 g