Logo

Polsk Landpølse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g magert oksekød (yderlår)
800 g magert svinekød (bov eller skinke)
400 g fed spæk uden svær
50 g salt
2 strøgne spsk stødt hvid peber
1 strøgen tsk stødt muskat
1 strøgen tsk stødt muskatnød
1 stor tsk merian
1 stor tsk sennepskorn
 
Oksekød hakkes med en 4 mm. hulskive, svinekød og spæk gennem en 8 mm. hulskive
krydderierne blandes med salt og drysses over det hakkede kød.
Alt æltes grundigt i ca. 5 min. og stoppes i svinetarme.
Pølserne afdrejes i længder af 20 cm.
Varmrøges i ca. 1 time og koges derpå ved 75ºC i ½ time. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 874 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her