Logo

Hurtig mousaka

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g fårefars
20 g margarine
2 løg
500 g auberginer
400 g grofthakkede tomater
1 tsk salt
groftkværnet peber
1 ½ tsk oregano
1 tsk rosmarin
3 dl yoghurt
2 æggeblommer
50 g reven ost

Kødet svitses i en gryde i margarinen.
Løgene skæres i terninger og svitses med.

Auberginerne skæres i terninger og tilsættes sammen med tomater, salt og krydderier.

Småkoger under låg i 10 min. og kommes i et ovnfast fad.

Yoghurt, æggeblommer og ost røres sammen og hældes over.
Stilles i ovnen i 30 min. ved 175ºC til æggemassen er stivnet og overfladen er gylden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 687 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her