Logo

Rødbeder bagte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sæsonen for danske rødbeder er fra september til maj og derfor bruges rødbeder ofte i vinterspiser så som suppe. I denne opskift bages bederne i ovn og anvendes som bagte kartofler.

 

 

400 g små rødbeder

Rengør rødbederne og bind et klæde omkring toppene.

Kog dem i letsaltet vand med kommen i ca. 10 minutter, men kun så knoldene er dækket.
Når de er næsten møre, sættes de i ovnen ved 180ºC i 20 minutter.
Er rødbederne nye og friske, er det ikke nødvendigt at skrælle dem.

Anvendes som bagte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.971 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her