Logo

Grøn risotto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 pers.)
1 løg
1 spsk rapsolie
4 dl risottoris
2 dl hvidvin
8 dl grønsagsbouillon
12 grønne asparges
1 fennikel
1 bdt frisk dild
100 g parmesanost
groft salt og friskkværnet peber

Hak løget fint.
Varm olien i en tykbundet pande, og steg løg og ris, til de er gyldne.
Tilsæt hvidvin, og lad det fordampe.
Spæd gradvist til med bouillon, og lad det simre i ca. 20 min, til risene er møre.
Knæk det nederste af aspargesene, og skær dem i mindre stykker.
Snit fenniklen fint.
Vend asparges, fennikel og hakket dild i risottoen, og kog den op.
Smag risottoen til med revet parmesanost, salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 780 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her