Logo

Peberfrugtsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 peberfrugter
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
½ spsk olivenolie
2 ½ dl bouillon
2 spsk frisk basilikum eller 2 tsk tørret
50 g flødeost
salt og peber

Flæk peberfrugterne, fjern frø og skær peberfrugterne i mindre stykker. Hak løg og hvidløg og svits dem sammen med peberfrugterne i olien. Tilsæt bouillon og kog i ca. 15 min.
Blend peberfrugt - bouillonblandingen og hæld det tilbage i gryden.
Tilsæt basilikum og pisk flødeosten i. Varm saucen igennem under omrøring. Den må ikke koge. Smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 2.177 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her