Logo

Jordskokkesuppe med trøffelolie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

300 g rensede jordskokker
1 skrællet bagekartoffel
½ l hønse eller kalvebouillon
2 tsk trøffelolie
Salt og peber

Kog jordskokkerne med den snittet bagekartoffel i en rummelig gryde med bouillon. Lad det simre 20 minutter og blend suppen med en stavblender eller i en blender. Kog den igen og smag til med salt og peber. Anret i 2 dybe tallerkner og fordel trøffelolien henover.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.534 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her