Logo

Squash-løgsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk smør eller margarine
4 mellemstore hakkede løg
½ l. squash i skiver
1 l. grønsagsbouillon
2 ½ dl mælk eller fløde
salt, peber
 
Smelt smørret i en gryde, svits løgene til de er klare og tag dem op.
Kom squashen i gryden og svits skiverne, til de er bløde.
Tilsæt 2 ½ dl bouillon og purer derefter blandingen i blenderen sammen med løgene.
Kom det hele tilbage i gryden og tilsæt resten af bouillonen, mælken og krydderierne.
Kan serveres både varm og kold. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 972 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her