Logo

Citrongræssirup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stængler citrongræs
500 gram sukker
5 dl vand

Skyl citrongræsset.
Bank det flad med en ting genstand og hak det groft.
Kom det i en gryde med sukkeret og vandet og bring det i kog.
Lad det simre ved svag varme, til det er let tyknet, ca. 10 minutter. Sigt siruppen og hæld den på en flaske, som opbevares i køleskabet, hvor den kan holde sig et par uger.

Dressing / marinade

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.750 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her