Logo

Grillede krabbeklør med frisk kokos, timian og søde skalotteløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g krabbeklør
4 kokosnødder
1 bdt frisk timian
2 fed hvidløg
1 alm. rød chili
1 bdt mizuna el. rucolasalat
250 g skalotteløg
4 dl rødvin
1 dl sukker

Skalotteløgene renses og koges i rødvin med sukker, salt og peber til de er møre ca. 20 min. og tages op.
Rødvinen koges ind til den karamelliserer og de kogte løg vendes i.
Krabbekløerne skylles grundigt og grilles i en forvarmet ovn ca. 10 min.
Kokosnødderne flækkes, kødet tages ud og skæres i mindre stykker.
Mizunasalaten skylles og vendes med friskhakket timian, knust hvidløg, finthakket chili, kokos og smages til med salt og peber.
De varme krabbeklør bankes let med en hammer, så skallen flækkes, og anrettes på salaten.
De lune løg lægges omkring, og der serveres straks.
Alternativt kan "salaten" serveres separat i en flækket kokosnød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.276 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her