Logo

Chorizo med figner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 chorizo af mellemstærk type (spansk pølse)
Tørrede figner
Koldpresset jomfruolivenolie
Bredbladet persille
Flydende honning
 
Chorizoen skæres i tynde skiver.
Fignerne klippes eller skæres i strimler.
Der skal være lige mængder chorizoskiver og figenstrimler.
Lidt olie hældes på en pande hvorefter chorizoskiver og figenstrimler steges der i, indtil de bliver gyldne.
Kom det hele i en skål og dryp med lidt flydende honning og drys med lidt grofthakket bredbladet persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.011 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her