Logo

Kylling grillet på træspid med tilbehør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingeinderfilet marineres i olie med karry og chili i mindst ½ time, kommes på spid og kommes på grillen i ganske kort tid til de er gyldne og gennemstegte.
Sød chilisauce (til kylling) hældes evt. over (kan fås i alle thailandske butikker og større supermarkeder)
Små nye kartofler smøres i lidt olie med salt og peber, pakkes i alufolie og kommes på grillen til de er møre.. mærk efter med en kød nål)

Lidt snask til sidebenene:
½ bæger flødeost
2 dl cremefraiche
blandede krydderurter hakkes
salt og peber
det hele blandes grundigt (evt. blendes)
og serveres med:
Gullerødder i stænger
Augurk i stænger
Selleri i stænger.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.620 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her