Logo

Bagte tomater med flødeost og sennep

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bagte tomater med flødeost og sennep

 

Bagte tomater er let tilbehør, de kan klargøres i forvejen og kun bages før servering

2-4 personer.

 

# Ingredienser

4 tomater

100 g flødeost

2 spsk Dijon sennep

citronsaft

50 g udstenede sorte oliven

*

1. Skær et låg af tomaterne og skrab kød og kerner ud med en teske.

Drys tomaterne med salt og stil dem med bunden i vejret på et stykke køkkenrulle.

 

2. Rør flødeosten med sennep, lidt citronsaft og finthakkede oliven.

Fordel blandingen i tomaterne.

 

3. Hvis tomaterne ikke skal serveres straks, skal de stilles koldt.

 

4. Bag tomaterne i ovn eller på grill med indirekte varme i 20 min eller indtil skindet bobler.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.623 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her