Logo

Svensk sildesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kryddersildefileter,
3 små æbler,
2 mellemstore løg,
1-2 tsk lys sennep (gerne fransk),
2 tsk citronsaft,
1 tsk stødt allehånde,
2-3 spsk fløde (13 %),
2 dl cremefraiche (18 %),
3-4 spsk flødeskum,
2 hakkede hårdkogte æg.

Kryddersildefileterne skylles, løber af, og hakkes ret fint. De skrællede æbler, hvor kernehuset fjernes, og løgene hakkes ligeledes fint. Alle tre dele blandes og tilsættes sennep, citronsaft, allehånde og fløde.
Salaten anrettes i et aflangt halvdybt fad, og dækkes med cremefraiche og flødeskum, der kort inden blandes.
Drysses ved serveringen med de hakkede, hårdkogte æg.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 636 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her