Logo

Skidne æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2-4 æg pr. person

sauce:
hvor der beregnes ca. 2 - 2 ½ dl mælk pr. person.
krydres med fiskesennep.

Kog ca. 2-4 æg pr. person til de er hårdkogte.
Lad æggene køle, og pil dem.

Lav dernæst en opbagt sauce, hvor der beregnes ca. 2 - 2 ½ dl mælk pr. person.
Når saucen har den rette konsistens,
krydres den med (fiske)sennep og æggene kommes i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 939 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her