 
 
 
Disse individuelle
filodejspakker er pakket med grønsager. Server med basilikumpesto, og du er
sikker på at have en middagsvinder for hele familien.
30 min forberedelse. 1
time kogetid. 4 portioner
 
# Ingredienser
2 skalotteløg, skåret
i tynde skiver
2 store zucchini,
skåret i 1 cm stykker
1 rød paprika uden
kerner, skåret i 1 cm stykker
1 stor aubergine,
skåret i 1 cm stykker
1 fed hvidløg,
finthakket
2 spsk olie
2 tsk almindeligt hvedemel
¼ kop hakket frisk
persille
2 spsk sherryeddike
eller rødvinseddike
12 plader filodej
100 g smør, smeltet,
afkølet
100 g feta, smuldret
basilikumpesto, til
servering
 
* Tilberedning
Indstil airfryeren til
200 °C. 
Læg skalotteløg i en
stor skål. 
Tilsæt zucchini,
paprika, aubergine, hvidløg og olie. 
Krydr og vend for at blande.
Overfør til en
bageplade og bag i 15 min. 
Rør og bag i
yderligere 5 min, eller indtil grønsagerne er møre og bleggyldne.
 
Drys mel over grønsagerne
og rør for at blande. 
Rør persille og eddike
i. Stil til side til afkøling.
 
Reducer airfryeren til
180/160 °C. 
Beklæd en bageplade
med bagepapir. 
Læg et stykke filodej
på en ren arbejdsflade og pensl med lidt smør. 
Læg lag med yderligere
2 filoplader og lidt mere smør. 
Fold stakken halvt i
bredden. Pensl med lidt smør. 
Hæld en fjerdedel af
ratatouillen i midten. 
Lav en lille fordybning
i blandingen. 
Læg en fjerdedel af
fetaen i fordybningen. 
Bring siderne af dejen
ind i midten, skrub forsigtigt sammen 
for delvist at
omslutte fyldet. Gentag for at lave 3 flere pakker.
 
Overfør pakker til
forberedt bakke. 
Bages i 35-40 min
eller indtil de er gyldne. Afkøl let. 
Dryp med pesto og
server med rucola.
 
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
 Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo
-----------