Logo

Svineskankterrin med marinerede urter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 svineskank
1 gulerod
1 persillerod
1/6 knoldselleri
1 løg

Krydderpose:
1 kvist timian
10 peberkorn
1 nellike
1 laurbærblade

Fedtnet:
1 dl olivenolie
2 spsk balsamico
1 skalotteløg
1 bdt persille

Svineskanken sættes over i koldt vand, og bringes i kog, mens der skummes flittigt.
Når den er kogt igennem, skrues ned, og der tilføjes salt og krydderpose.
Lad skanken småsimre til den er næsten mør, og kom så rensede grønsager hele ved suppen.
Lad koge yderligere 15. minutter og tag så skank og grønsager af suppen.
Kog suppen ind til ca. 2 dl
Skankekødet renses, skæres i tern og kommes i suppen sammen med ½ bundt hakket persille.
Det hele koges igennem, og smages til med rigeligt salt og peber.
Kom det hele i en terrin, og stil på køl til næste dag.
Urterne fra suppen skæres i passende stykker, og marineres i olivenolie med balsamicoeddike smagt til med hakkede skalotteløg, persille og salt og peber.

Servering:
Skær terrinen i skiver og anret grønsagerne omkring.
Alternativt kan skanketerrinen skæres i skiver, som man så pakker tæt ind i fedtnet, og steger gyldne på en teflonpande.
Hertil kan grønsagerne varmes i marinaden, og serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (6 stemmer)
Siden er blevet set 128 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her