Logo

Marineret lammegryde 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g benfri lammekød
200 g små løg
smør til stegning
1 dl bouillon
1 spsk Maizena
salt og peber

Marinade:
2 dl rødvin
1 spsk salatolie
1 tsk salt
¼ tsk peber
¼ tsk rosmarin
½ tsk salvie
¼ tsk timian
1 fed hvidløg
1 løg

Skær kødet i tern.
Pil løgene.

Bland alle ingredienserne til marinaden.
Læg løg og kød i marinaden og lad det stå i 3-4 timer.

Hæld marinaden fra og lad kød og løg dryppe godt af.
Brun kød og løg i lidt smør i stegegryden.
Hæld lidt marinade og bouillon ved og lad kødet småstege i ca. 20 min., eller til alt er mørt.

Rør Maizena ud med lidt vand og jævn saucen hermed.
Lad saucen koge igennem og smag til med salt og peber.

Server med kogte kartofler og grøn salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 901 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her