Logo

Konfektkage med hindbærskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g marcipan
3 æg
1 ½ dl kaffefløde (13%)
½ dl sukker
½ dl sirup
3 dl piskefløde (pisket til skum)
200 g frosne hindbær

Kage:
Riv marcipanen groft og bland den med de sammenpiskede æg til en lind dej.
Dejen bages i en smurt, raspet springform ved 175°C i ca. 30 min.

Sirup:
Sukker, sirup og kaffefløde koges under omrøring til det bliver tykt, og stilles til afkøling.
Siruppen skal være helt kold inden den bruges.

Hindbærskum:
Tø hindbærrene, mos dem let med en gaffel, og bland dem i flødeskummet.

Kagen overhældes med siruppen, og serveres med hindbærskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.414 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her