
   
Klassisk, indisk krydderi stopfyldt med gode smage. Her får
du opskriften på Garam Masala krydderi til dine gryderetter. Krydderier ristes af inden de kværnes til Garam
masala-krydderi. 
Tilberedningstid: 10 min. Antal portioner: 10 pers. 
 
# Ingredienser
2 spsk grønne kardemommefrø 
1 tsk brune kardemommefrø 
2 spsk korianderfrø 
1 spsk spidskommen 
1 spsk kommen 
½ spsk sort peber 
½ spsk kryddernelliker 
1 stang kanel 
1 hel muskatblomme 
½ muskatnød 
 
* Tilberedning
Rist koriander, spidskommen, kommen, nelliker, og sort peber
hver for sig på en tør pande til det dufter.
Knuses sammen med resten af ingredienserne i en
krydderikværn. 
Opbevares lufttæt og mørkt.