Logo

Garam masala - info

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Garam masala - info

 

Klassisk, indisk krydderi stopfyldt med gode smage. Her får du opskriften på Garam Masala krydderi til dine gryderetter. Krydderier ristes af inden de kværnes til Garam masala-krydderi.

Tilberedningstid: 10 min. Antal portioner: 10 pers.

 

# Ingredienser

2 spsk grønne kardemommefrø

1 tsk brune kardemommefrø

2 spsk korianderfrø

1 spsk spidskommen

1 spsk kommen

½ spsk sort peber

½ spsk kryddernelliker

1 stang kanel

1 hel muskatblomme

½ muskatnød

 

* Tilberedning

Rist koriander, spidskommen, kommen, nelliker, og sort peber hver for sig på en tør pande til det dufter.

Knuses sammen med resten af ingredienserne i en krydderikværn. 

Opbevares lufttæt og mørkt.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 854 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her