Logo

Æggesalat 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 hårdkogte æg
50 g kvark 5%
½ agurk i tern
6 champignoner i skiver
6 cherrytomater i både
2 fintsnittede forårsløg
salt
peber

Hak æggene groft og rør dem med kvark. Vend grønsagerne i sammen med forårsløg. Smag til med salt og peber.
Opbevares i køleskabet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.525 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her