8 dobbelte lammekoteletter
2 spsk smør/margarine
salt og peber
1 løg
1 spsk hvedemel
1 ½ spsk paprika
3 dl bouillon
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 ½ dl cremefraiche eller piskefløde
Steg koteletterne i lidt fedtstof i en stegepande, 3-4 min. på hver side. Drys med salt og peber og tag derefter koteletterne op.
Pil og hak løget og hak eller skær det i skiver. Svits løget i resten af fedtstoffet. Rør paprika og hvedemel i. Rør bouillonen i og lad det koge op. Læg koteletterne i saucen, skru ned for varmen og lad det simre under låg i ca. 20 min. Læg derefter koteletterne på et varmt fad.
Skyl peberfrugterne, fjern kernerne og skær frygtkødet i strimler. Rør cremefraiche eller fløde samt peberfrugt i saucen og lad det blive varmt. Hæld saucen over koteletterne og server.
Tips:Du kan forberede retten i forvejen og blot varme den lige inden servering. Den stærkeste smag i peberfrugt sider i skillevæggen inden i frugten. Vil du ikke have så stærk smag, skal du derfor fjerne dem. Vil du derimod gerne have den stærk kan du koge den ene peberfrugt med i saucen. Hvis du laver støre portioner giver det bedre smag hvis du ikke fordobler bouillonen.