Disse saftige æbler er enkle at lave og meget velsmagende. 
Brug direkte grillning ved middel temperatur
Forberedelse: 15 minutter Grilltid: 45-60 minutter
 
1 dl rosiner 
1 dl hakkede valnødder eller pekannødder 
3 spsk brun farin 
2 tsk stødt kanel 
½ tsk stødt ingefær 
3 spsk smør 
4 store æbler 
 
Bland rosiner, nødder, farin, kanel og ingefær i en skål. 
Stik kernehusene ud på æblerne. 
Lav hullerne større og grav endnu mere æble ud. 
Læg hvert æble på dets eget stykke aluminiumsfolie. 
Fyld æblerne med rosin- og nøddeblandingen. 
Top hvert æble med smør og pak dem ind i folien. 
Læg æblerne på grillen i 45-60 minutter til de bliver tilpas bløde. 
Temperaturen skal ikke være alt for høj, så du kan meget passende lave disse æbler efter at du har grillet hovedretten. 
Server med vaniljeis.