Logo

Røget makrelmousse.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Røget makrelmousse.

1 røget makrel uden skind og ben (ca. 250 g)

250 g kvark 1%

4 spsk klippet frisk purløg

1 finthakket zittauerløg (ca. 50 g)

2 tsk friskpresset citronsaft

½ tsk groft salt

friskkværnet peber

300 g kogte, kolde aspargeskartofler i skiver

1 liter salat fx lolo bianco salat (ca. 100 g)

Pynt:

purløgsstrå

friskkværnet peber

Tilbehør: 300 g ristet rugbrød

 

Findel makrelkødet med en gaffel og rør det sammen med kvark og de øvrige ingredienser.

Stil moussen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Ved serveringen:

Fordel makrelmoussen på tallerkener og læg kartoflerne på midten.

Anret salaten på kartoflerne og pynt med purløg og friskkværnet peber.

Tips:

Moussen kan stå tildækket i køleskabet til næste dag.

Makrel kan erstattes af røget ørred eller sild. I stedet for aspargeskartofler kan man koge søde kartofler i skiver - kogetiden er ca. 3 min.

Fryseegnet: Nej.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.055 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her